Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Tagbøjler

Vores tagbøjler tilbyder enestående præstation til en overkommelig pris. Ved at bruge vores filter "find det rette tagbøjle til din bil" eller søge efter din bilmodel i vores søgefunktion sikrer vi, at du får den rette type montering og korrekt længde til netop din bil.

Udforsk de alsidige fordele:

  • Aerodynamisk design for optimal kvalitet og pasform
  • Tilpasset materiale til nordiske forhold
  • Gummilister, der minimerer støj og luftmodstand
  • Nem montering og afmontering under alle vejrforhold
  • TÜV-godkendt for ekstra sikkerhed

Populære tagbøjlemodeller i sortimentet

Alt, hvad du behøver at vide om tagbøjler

Med en tagbøjle på bilens tag åbner der sig nye muligheder for at medbringe alt, hvad du har brug for på din rejse. Turtle's tagbøjler giver dig mulighed for at montere forskellige tilbehør på taget, såsom tagbokse, cykelholdere, skiholdere, tagkurve og meget mere. Vores tagbøjler leveres skræddersyet til din bilmodel, og vi sender de rigtige dele til dig, når du vælger din bilmodel og eventuel årgang i vores modelvælger. Du behøver altså ikke angive bilens registreringsnummer. Du kan bruge Turtle's tagbøjler til ekstraudstyr fra alle de største leverandører på markedet.

Hvilken tagbøjle passer til min bil?

Der er forskellige typer monteringsmuligheder for tagbøjler, der passer til forskellige bilmodeller. Almindelige typer inkluderer monteringsbeslag til tagrælinger på bilens tag, enten forhøjede (med luft mellem bøjlen og taget) eller integrerede i bilens tag (forhøjede, men uden luftspalte). Biler uden tagrælinger kan have forberedte monteringshuller i taget, synlige eller skjulte. Nogle biler mangler forberedelse til tagbøjler og kræver beslag, der omslutter taget og går ind under døren. Uanset monteringstype tilbyder vi skræddersyede tagbøjler, der passer perfekt til din bil uden behov for tilpassede ændringer.

Modelvælger

De fleste biler på markedet er udstyret med nogle former for monteringsmuligheder, normalt en af de nævnte typer ovenfor. Det betyder, at vi kun behøver oplysninger om din bilmærke, model og eventuel årgang. Via vores modelvælger kan du nemt finde den rigtige type tagbøjle til din specifikke bil. Nogle gange er der variationer af beslag til samme bilmodel, og i så fald foretager du et ekstra valg, inden du fuldfører din bestilling. Dette valg foretages direkte på produktsiden, lige ved siden af købsknappen.

Hvis du er i tvivl, kan du altid ringe til vores kundeservice på telefonnummeret 019-227 237 for personlig assistance. Når du kontakter os, har vi også mulighed for at hjælpe dig med at finde den korrekte tagbøjle til din bil ved hjælp af bilens registreringsnummer.

Kombination af bøjler og beslag

Nu, hvor vi har oplysningerne om din bilmodel, kan vi matche den rigtige længde på aluminiumsprofilerne med den korrekte type beslag. Disse vil blive sendt til dig i en pakke sammen med en detaljeret manual og de nødvendige værktøjer til en nem montering. Vi har et bredt udvalg af forskellige længder på lager, men hvis det er nødvendigt, kan vi også skære aluminiumsprofilerne til den præcise længde.

Vores lager indeholder også forskellige typer beslag, som vi kombinerer med bøjlerne for at skabe en komplet pakke. Dette gør det nemt for dig at montere dine nye tagbøjler fra Turtle på din bil. For at lette monteringen har vi forsynet dig med en manual, tilgængelige videoer og vores kundeservice, der altid er klar til at hjælpe.

Montering af tagbøjler på din bil

Montering af dine nye tagbøjler på bilen er meget enkel, især hvis bilen har tagrælinger af en art. Selv for biler med forberedte monteringshuller (fix-points) kan der være nogle ekstra trin, men processen er stadig meget ukompliceret for at få bøjlen på plads.

I vores installationsguide forklarer vi detaljeret hvert trin i monteringen for forskellige typer tag. Derudover er der links til manualer og installationsvideoer for yderligere hjælp. Sammenfattende indebærer monteringen at kombinere en aluminiumsprofil med to beslag, og dette gøres nemt ved at klikke beslagene på plads i hver ende af profilen. Når alle fire beslag er på plads, har du to komplette lastbøjler klar til at montere på bilens tag. Hvis bøjlerne har forskellige længder, skal den længste altid placeres forrest på bilens tag. Vær omhyggelig med at orientere bøjlen, så mærket "Front" peger i kørselsretningen. Dette giver bøjlen en profil, der ligner en flyvinge, hvilket resulterer i et mere støjsvagt og brændstofeffektivt tagbøjle.

Montering af tilbehør på tagbøjlerne

Der er forskellige metoder til at fastgøre tilbehør som tagbokse eller cykelholdere sikkert til tagbøjlerne. Det vigtigste er, at din last er ordentligt fastgjort, især med tanke på de mange påvirkende faktorer, når bilen bevæger sig ved høje hastigheder. De mest almindelige måder at montere tilbehør inkluderer T-sporsbolte, U-bøjler og hurtigbeslag. Nedenfor beskrives, hvordan disse beslag bruges og fungerer.T-sporsbeslag

Den nemmeste måde at montere og afmontere tilbehør på en Turtle tagbøjle er at bruge T-sporet på oversiden af aluminiumsprofilen. Dette spor har en bredde på ca. 22 mm, hvilket betyder, at de fleste tilbehør fra alle større producenter passer på Turtle's tagbøjler. Ved hjælp af en nøgle til at fjerne endestykkerne på tagbøjlen får du mulighed for at skubbe T-sporsbolten ind i sporet, som derefter låses på plads i den rigtige position ved hjælp af møtrik eller drejeknap. Denne type beslag er meget almindelig på f.eks. cykelholdere.

U-bøjler

Den mest traditionelle måde at montere tilbehør på en tagbøjle er at bruge U-bøjler. Dette er den mest almindelige måde at fastgøre f.eks. en tagboks. U-bøjler fås i forskellige bredder, så det er vigtigt at sikre, at bøjlen er bredere end tagbøjlen, den monteres på. Turtle's tagbøjler er 69 mm brede, så almindelige U-bøjler, der er ca. 80-90 mm brede, passer perfekt.

Hurtigbeslag

For at montere og afmontere f.eks. en tagboks hurtigt er det bedst at bruge såkaldte hurtigbeslag. Disse beslag er den mest almindelige måde at fastgøre en tagboks på tagbøjler og beslaget har normalt indbyggede drejeknapper, der heller ikke kan spændes for hårdt, da de har en momentfunktion, der hjælper dig med at stramme beslaget tilpas. Hurtigbeslag er inkluderet i nogle af Turtle's tagbokse, men kan også købes løst.

Vægte og hastigheder

Det er meget vigtigt at finde ud af, hvilke begrænsninger der gælder for vægte og hastigheder. Din bil kører ved høje hastigheder, og en last på taget påvirker køreegenskaberne på forskellige måder.

Vægt på taglast

En tagbøjle fra Turtle er testet til at kunne håndtere 75 kg. Dette er normalt også den maksimale vægt for bilens taglast, men den præcise vægt fremgår af bilens registreringsbevis. Maksimumvægten for tagbøjlerne gælder, når bilen bevæger sig fremad, og den skal ikke forveksles med den statiske lastvægt, dvs. vægten, som tagbøjlerne kan bære, når bilen står stille, uden hensyntagen til G-kræfter osv. Maksimumvægten for Turtle's tagbøjler, når de står stille, er 250 kg, hvilket er passende, hvis du f.eks. ønsker at montere en tagteltover på tagbøjlerne.