Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om os

Turtle Nordic er din pålidelige leverandør af højkvalitets tagbøjler. Vi importerer selv vores produkter til direkte levering fra vores lager i Örebro i Sverige, og tilbyder også et bredt sortiment af tilbehør såsom tagbokse, cykelholdere og andre praktiske tilbehør til din rejse- og transportbehov.

Alle vores tagbøjler er fremstillet i anodiseret aluminium og plastdetaljerne er støbt af ABS-plast af høj kvalitet, hvilket giver holdbarhed selv ved lave temperaturer. Hver bolt og skive er behandlet med et beskyttende lag af rustbeskyttelse, hvilket er ekstra vigtigt i Norden, hvor salt bruges på vores veje.

Hos Turtle Nordic lægger vi stor vægt på sikkerheden for vores kunder. Derfor er vi stolte af at kunne meddele, at alle vores tagbøjler og lastholdere er testet og godkendt af den velrenommerede tyske organisation TÜV. TÜV står for Technischer Überwachungsverein og er en uafhængig organisation, der udfører strenge test og inspektioner af tagbøjler for at sikre, at de opfylder høje kvalitets- og sikkerhedskrav. For at blive TÜV-godkendt skal vores tagbøjler og lastholdere gennemgå omfattende test og inspektioner, herunder grundige belastningstest og kontroller af produktets holdbarhed og sikkerhed.

Som en del af Ledande Belysning AB med base i Örebro, har vi et e-handelslager, en fysisk butik og en monteringsplads for hurtig og smidig montering af dit tagbøjle eller tagboks. Vi er stolte af at tilbyde vores kunder trygge og sikre købsoplevelser. Derfor tilbyder vi 30 dages åbent køb på alle vores lagerførte og ubrugte varer.